Män måste stoppa våldet mot kvinnor | Fria Tidningen

Debatt


Margareta Olofsson
Fria.Nu

Män måste stoppa våldet mot kvinnor

Tiotusentals kvinnor är med om sexuella övergrepp och våld. I Sverige har vi gjort mycket bra saker för att få jämställdhet och trygghet. Ändå finns det många kvinnor och flickor som har det svårt. Det finns till och med de som har blivit dödade. Det här är ett stort samhällsproblem och vi måste ta det på allvar. Alla måste arbeta tillsammans för att vi ska få kvinnofrid.

ANNONS

Rekommenderade artiklar

Debatt
:

Är public service-anställda bättre på att googla?

Olika perspektiv på samma sak – i Frias nya satsning "duellen" lyfts frågor från olika vinklar.Olika perspektiv på samma sak – i Frias nya satsning "duellen" lyfts frågor från olika vinklar. Först ut är skribenterna Jens Ganman och Sargon de Basso som har olika syn på public service existensberättigande. Sargon de Basso är av åsikten att berörda mediekanaler fyller en viktig funktion eftersom han anser att de är de enda som har någorlunda hederlighet och ansvarskänsla. Här delar Jens Ganman med sig av varför han snarare tycker att de statligt stödda mediebolagen helt har spelat ut sin roll.

Debatt
:

Public service har bäst pressetik

Olika perspektiv på samma sak – i Frias nya satsning "duellen" lyfts frågor från olika vinklar. Först ut är skribenterna Jens Ganman och Sargon De Basso som har olika syn på public service existensberättigande. Jens Ganman tycker att de statligt stödda mediebolagen har spelat ut sin roll. Här delar Sargon De Basso med sig av sitt resonemang kring varför han är av motsatt åsikt.

© 2022 Fria Tidningen