En lag för dem och en annan för oss | Fria Tidningen

Debatt


Bo Lundgren
Fria.Nu

En lag för dem och en annan för oss

Anders Björk kritiserar polisen. Varför gjorde han inte det i samband med Göteborg 2001 eller Salem 2003? Gäller olika lagar för olika grupper, undrar Bo Lundgren.

Rekommenderade artiklar

Debatt
:

Bara hälften får arbetslöshetsersättning

Anders Nordströms intervju med miljöpartisten Per Bolund, i Fria Tidningen 12 november, har ambitionen att belysa Miljöpartiets politik. Tyvärr tappar frågorna om arbetslöshetsförsäkringen mycket av sin udd eftersom Nordström beskriver den katastrofala utvecklingen på ett urvattnat sätt.

Debatt
:

Är public service-anställda bättre på att googla?

Olika perspektiv på samma sak – i Frias nya satsning "duellen" lyfts frågor från olika vinklar.Olika perspektiv på samma sak – i Frias nya satsning "duellen" lyfts frågor från olika vinklar. Först ut är skribenterna Jens Ganman och Sargon de Basso som har olika syn på public service existensberättigande. Sargon de Basso är av åsikten att berörda mediekanaler fyller en viktig funktion eftersom han anser att de är de enda som har någorlunda hederlighet och ansvarskänsla. Här delar Jens Ganman med sig av varför han snarare tycker att de statligt stödda mediebolagen helt har spelat ut sin roll.

Debatt
:

Public service har bäst pressetik

Olika perspektiv på samma sak – i Frias nya satsning "duellen" lyfts frågor från olika vinklar. Först ut är skribenterna Jens Ganman och Sargon De Basso som har olika syn på public service existensberättigande. Jens Ganman tycker att de statligt stödda mediebolagen har spelat ut sin roll. Här delar Sargon De Basso med sig av sitt resonemang kring varför han är av motsatt åsikt.

© 2020 Fria Tidningen